9022 Győr, Kenyér köz 4. (Jedlik Ányos u. 9.)
+36 20/ 925 3655 ; +36 96/ 618 000 - info@promenadhotelgyor.hu
  Foglalás
garantált minimum árak
Menü

Szolgáltatások

Gasztronómia

A szobaár és a csomagok magukban foglalják a svédasztalos vagy a'la carte reggelit a szálloda reggelizőjében 6:30-10:00-ig.

Ebéd és vacsora kedvezményesen partnerünknél a Hotel közvetlen szomszédságában található, elegáns, magas színvonalú LaMaréda étteremben.
A Magyarországon első ízben megjelent Gault&Millau [ejtsd: gó-é-mijó] étteremkalauz szerint a La Maréda: Győr és a környék legjobb étterme!

Félpanziós ellátás

Szállodánk Vendégeinek lehetősége nyílik félpanziós ellátás igénylésére. Kedves vendégeink 4+1 különböző, háromfogásos menüsorból választhatnak, melyet a szálloda mellett található elsőosztályú LaMaréda étteremben fogyaszthatnak el.

Ital sziget

Kedves Vendégeink ingyenesen fogyaszthatnak az első emeleti társalgóban található frissítő italokból- kávé, tea, víz és szóda.

Internet

A szálloda egész területén Wi-Fi elérés biztosított, díjmentesen.

Parkolás

Szállodánk a belváros szívében, a sétálóutcában található. A szállodához behajtani az Apáca utcán csak engedéllyel lehetséges. A ki-, és bepakolás idejére behajtásra szóló engedélyt recepciós kollégánk ad Önöknek. Parkolni a szomszédos utcákban és privát parkolónkban lehetséges.
Az utcai parkolás díja: 520 Ft/óra (h-cs 6-18, p-szo 8-20 óra között).
Privát parkolási lehetőség a Hoteltől 100m-re található Dunakapu téri mélygarázsban, melynek díja: 8 EUR/nap

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy szállodánkat a visszaigazolásban mellékelt térkép alapján közelítsék meg gépjárműveikkel, mert sajnálatos módon több navigációs rendszer is tévesen navigál a belvárosi forgalomban.

Szobák

5 különböző egyedi berendezésű, design szobatípussal igyekszünk megfelelni az egyedi vendégigényeknek. A felszereltségről és a különböző szobatípusokról bővebb tájékoztatást itt talál.

Fizetési lehetőségek

  • Készpénz
  • MASTERCARD VISA UHB,
  • VISA,
  • MASTERCARD,
  • MAESTRO,
  • EUROCHEQUE
  • American Express
  • OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya