9022 Győr, Kenyér köz 4. (Jedlik Ányos u. 9.)
+36 20/ 925 3655 ; +36 96/ 618 000 - info@promenadhotelgyor.hu
  Foglalás
garantált minimum árak
Menü

Győri programok

Rába Quelle Gyógy-, Termál-, és Élményfürdő

RábaA Hoteltől 10 perc sétára található Gyógy- és Élményfürdő egész napos tartalmas kikapcsolódást nyújt a család minden tagjának.
Az élményfürdő 5 medencével, 2 csúszdával várja vendégeit. Szaunák, gőzkabinok, pezsgőfürdő és különböző masszázsok segítik a teljes ellazulást, regenerálódást.
40 élmény elem, sodrócsatornák, fekvőmasszázsok, gejzírek, vízköpők, masszírozó fúvókák, vízesések, barlangok teszik még élvezhetőbbé a kikapcsolódást. Nappal is varázslatos éjszakai hangulat a romantikus medencében, vizibár.

Külön játszóházas medence várja a kisgyerekeket.


Mobilis Interaktív Kiállatás Központ

Mobilis GyőrA Hoteltől 15 percnyi sétára található.
Képzelj el egy helyet, ahol 74 izgalmasabbnál izgalmasabb kipróbálható eszközzel bepillantást nyerhetsz a járműgyártás és mozgás fizikájának titokzatos világába, ahol naponta többször szórakoztató és látványos science show-k kápráztatnak el, ahol te magad is kedvedre kísérletezhetsz, ahol a fizika és kémia csupa öröm és kacagás!


Xantus János Állatkert

Állatkert GyőrA győri Vadaspark és Állatkert 7 perc autóútra található Hotelünktől. Helyi buszjárattal is könnyedén megközelíthető.
Fél napos, tartalmas kikapcsolódást biztosít az egész család számára látványetetéssel, állatsimogatóval és ünnepi programokkal.
Gyűrűsfarkú maki, tapír, csimpánz, zebra, zsiráf, oroszlán, tigris, hüllők és madarak sokasága várja a gyerekeket és szüleiket.


Füles Bástya

Füles-bástyaA belváros szívében, a Hotelünktől 2 utcányira található kazamata, amelyben az érdeklődők a trópusi esőerdők élővilágával ismerkedhetnek meg.
Bepillantást nyerhetnek az Amazonas vízgyűjtő területének gazdag élővilágába. Óriáskígyók, selyemmajmok, kajmánok és színpompás halak fogadják a látogatókat. A levélvágó hangyák szorgoskodását is lehetőség nyílik közelről megfigyelni.
Látványetetések és néhány barátságos faj kézbevétele színesíti a programot.
Emellett tablókon bemutatásra kerül a győri vár és a kazamatában megtekinthető a bástya eredeti állapota is.


Vaskakas Bábszínház

Bob és Bobek A Vaskakas bábszínház 2016-ban a 25. évadát kezdi Győr szívében. Az elmúlt években a színház minden tagja megkapta a a Magyarországon megszerezhető legmagasabb, úgynevezett Színész I. minősítést. A színház szakmailag az egyik legmagasabban jegyzett magyarországi bábszínház.


Richter Terem

Többek között a Győri Filharmonikus Zenekarnak ad otthont.Richter terem

Győri Balett
Győri Nemzeti Színház
Győri Műjégpálya


Rába Kalandpark

Rába kalandparkA győri Széchenyi István Egyetem mellett a Püspökerdőben vár Mimó. 2013. júniusa óta kínálja élményeit a kalandpark.


MeXtrém Park

A MExtrém Park mind a 2000m2-e a gyerekek megdolgozására készült. A zárt terű, minden évszakban látogatható térben fantasztikus, hihetetlenül sok lehetőséget rejtő drótkötélpálya várja az idelátogatók közönségét. A drótkötélpálya alatt 30 különböző, kúszós, bújós, mászós, aktív mozgást igénylő akadály van kialakítva.