9022 Győr, Kenyér köz 4. (Jedlik Ányos u. 9.)
+36 20/ 925 3655 ; +36 96/ 618 000 - info@promenadhotelgyor.hu
  Foglalás
garantált minimum árak
Menü

hotel.info-1 Booking9_2

szallas_hu

Elismeréseink

hotel.info, hotel.de:

hotel.info-1 A hotel.info nemzetközi szállásfoglalási szolgáltatást nyújtó portál kiadta a kitűnő teljesítményért járó „Top Rated Hotel 2013" minősítést az idei évben legjobbnak ítélt szállodáknak. A döntés a több mint 6 millió szállást foglaló vendég 250 000 szállodáról adott értékelésén alapul.

Az elismerés odaítélésénél azokat a szállodai partnereket vették figyelembe, amelyek legalább 8 pontot értek el az értékelés során maximálisan megszerezhető 10 pontból. A védjegy révén a szállodatulajdonosok szélesebb közönség figyelmét tudják felhívni szolgáltatásuk magas színvonalára, és szállodájuk még jobb hírnévre tehet szert.
A listára csak azok a szállodák kerülhettek fel, amelyek legalább 20 értékelést kaptak.
A vendégek elutazásuk előtt pontrendszer (0-tól 10-ig) segítségével értékelik a www.hotel.info webhelyen keresztül foglalt szállodákat. Az összesített értékelés a szoba minőségére, a személyzet kedvességére, a tisztaságra, a zajra, az ár-érték arányra, valamint a reggelire/gasztronómiai szolgáltatásokra adott pontszámok összesítéséből adódik.

A cikk itt található.

A 10 legjobb magyarországi szálloda


booking.com vendégértékeléseink

Booking"Mesés hely. Központi elhelyezkedés, nagyon kényelmes ágy, hangulatos szoba, kedves, segítőkész személyzet és gyönyörű tisztaság mindenhol. Apró figyelmességek, amik szebbé teszik az ott tartózkodást."
Brigitta, Magyarország, 2015. december

"Több helyen megfordultam Győrben, de ez kiemelkedik a többi győri hotel közül. Kedves személyzet, gyönyörű enteriőr, maximális tisztaság."
Ágnes, Magyarország, 2013. október


szallas.hu vendégértékeléseink

szallas_hu"Igényes, tiszta környezet. Modern stílusú szállás. Kedves, segítőkész, felkészült személyzet."
Balázs, Magyarország, 2013. október

 "Rengeteg szálláshelyet volt már alkalmam igénybe venni Győrben, és gyakran keserű szájízzel távoztam, de többet egy percig sem kell gondolkoznom, hol töltöm az éjszakát, ha legközelebb itt járok. Hihetetlen, hogy végre találtam egy helyet, ahol az ember úgy érzi, tényleg csak a vendégről szól az egész. Talán életemben először találkoztam normális párnákkal, amik nem papírvékonyak, az ágy nagyon kényelmes, a lakosztályban lévő kád pedig hatalmas. Az olyan apróságok, mint az állandóan mosolygó személyzet kedvessége és udvariassága, az asztalon lévő vendégváró csoki (máshol még egy kockányit is sajnálnak), a távozáskor kapott útravaló ásványvíz (az egyik legpozitívabb élményem, nem tudom, hogy standard szolgáltatás-e, de ha nem az, akkor egyrészt tegyék azzá, másrészt meg hatalmas piros pont a recepciós hölgynek) felejthetetlenné teszik az egészet. Mindent összevetve egy hét sem lenne elég, hogy áradozzak, mennyire jó volt, gratulálok a szállásadónak és mindenkinek csak ajánlani tudom."
Tamás, Magyarország, 2014. április

"A főtértől 50 méterre, csendes kis utcában, mindenhez közel. Belső tetőterasz, családias hangulat. Biztonságos mágneskártyás bejutás."
Sándor, Magyarország, 2013. július


vendégkönyvünkből

Szállodánkban vendégül láthattuk Alfred Lehmannt, Ingolstadt Főpolgármesterét, valamint Gabriel Engertet, a város Kulturális Tanácsadóját. Az alábbi bejegyzés szállodai tartózkodásuk után került vendégkönyvünkbe.

polg-alairas